www.my-mig33.com

A mig33 discussion board
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Have a new problem

Go down 
AuthorMessage
Jame1
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 2971
Age : 30
Location : Bangladesh
Mig33 ID: : Jame1
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Have a new problem   Sat May 31, 2008 5:53 pm

Hi all bro and sis few days ago i have in this truble cheak the pictures









i fall this problem 2 days ago again but i was using a normal mobile that why i cunt take snap of that moment. please anyone give the sollution. when i try to enter message it say you are flooding.................... but i was just enter the room. Sad Sad

_________________

Back to top Go down
View user profile http://jamelucky7.peperonity.com
happy
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1502
Age : 34
Location : bangladeshi
Mig33 ID: : happy-to-help
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Have a new problem   Sat May 31, 2008 6:08 pm

i think you were cloned by any clone maker. Many users face that problem but now cloning has been banned from mig33.celebrate so you will never face the problem again if you do not really flood. Smile

_________________
----------------------------


there is nothing that wastes the body like worry, and one who has any faith on god should be ashamed to worry about anything whatsoever.
Back to top Go down
View user profile
rahib07

avatar

Male
Number of posts : 395
Age : 29
Location : BANGLADESH
Mig33 ID: : rahib07
Registration date : 2008-05-27

PostSubject: Re: Have a new problem   Sun Jun 01, 2008 12:10 am

Ya happy br0 u right.only clone id can do it.Jame if u face it again then send email directly to contact@mig33.com
Back to top Go down
View user profile http://mig33join.topic-board.com
celeste
Mig33 Admin
Mig33 Admin
avatar

Female
Number of posts : 883
Age : 36
Location : my enemies heart
Mig33 ID: : camhe22
Registration date : 2008-05-04

PostSubject: Re: Have a new problem   Sun Jun 01, 2008 10:29 am

cloning system still exist? confused as far as i know cloning has been fixed by mig33 team already. confused maybe that bug is occured from the system of mig33. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Phenom_
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 740
Age : 26
Location : ....Bangladesh....
Mig33 ID: : Phenom_
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Have a new problem   Sun Jun 01, 2008 11:00 am

agree with api....id cloning is no longer in mig33....

in my opinion it was mig connection server problem....

_________________
best regards
phenom_



SUSPICION ALWAYS HAUNTS THE GUILTY MIND....
Back to top Go down
View user profile
Jame1
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 2971
Age : 30
Location : Bangladesh
Mig33 ID: : Jame1
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Have a new problem   Sun Jun 01, 2008 12:55 pm

thanks for the answer so now its cunt be happen again wow
Back to top Go down
View user profile http://jamelucky7.peperonity.com
pink-jasmine

avatar

Female
Number of posts : 1220
Age : 67
Location : Cambodia
Mig33 ID: : pink-jasmine
Registration date : 2008-05-07

PostSubject: Re: Have a new problem   Mon Jun 02, 2008 11:27 am

Jame bro, not only you, Im also get problem with my mig beta.
It is slow, and often appear error message. sometime i re log and sometime it start to smooth after some minute. I wanna remove it and re install, might be some bugs happends.
Back to top Go down
View user profile
h_e_a_r_tfelt



Male
Number of posts : 614
Age : 29
Location : Pakistan
Mig33 ID: : h_e_a_r_tfelt
Registration date : 2008-06-18

PostSubject: Re: Have a new problem   Sat Jun 21, 2008 12:20 pm

agree with you.happy Smile
Back to top Go down
View user profile
r.k.arif
V. I. P.
V. I. P.
avatar

Male
Number of posts : 2485
Age : 28
Location : where you wana see me
Mig33 ID: : r.k.arif
Registration date : 2008-09-15

PostSubject: Re: Have a new problem   Thu Oct 23, 2008 12:11 am

its my be system prblm of mig33..nthn else...
Back to top Go down
View user profile http://worldcyber.peperonity.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Have a new problem   

Back to top Go down
 
Have a new problem
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Problem with Selenium Webdriver
» Profile Customization Problem
» [ANSWERED] Winreducer Install problem
» Problem in playing GTA San Andreas, no Audio card.
» Selenium RC & Dojo controls.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
www.my-mig33.com :: General Mig33 Discussion :: Mig33 Talk-
Jump to: